Duitse Staande Korthaar Kennel

Aankondiging Dames van Demen 2017

 

Op 5 november 2017 organiseren we ons evenement ‘ Dames van Demen’   weer. 
 
‘Dames van Demen’ is een wedstrijd, die inmiddels voor de 12e keer wordt gehouden. Een gezellige dag, met enkel kortharen. Er wordt die dag in koppels gewerkt, met wild en met dummy’s.Om 9.30 uur beginnen we met koffie en thee. Ondertussen worden dan de koppels bekend gemaakt. Om 10.00 uur gaan we beginnen met 2 proeven. Hierna is het middagpauze en is er voor iedereen broodjes en soep. Na de middagpauze doen we nog 2 proeven.

Toeschouwers in elke leeftijd zijn deze dag natuurlijk welkom! Na afloop drinken we met z’n allen nog gezellig koffie, thee en een borrel en is er de gelegenheid om na te kletsen met elkaar. Ondertussen zal de prijsuitreiking gehouden worden en als afsluiting van de dag wordt er weer een winterbuffet geserveerd.

De kosten voor deze dag bedragen € 22,00 per persoon (alles inbegrepen). Mocht je willen deelnemen, dan graag voor 31 oktober 2017 aanmelden. Als je met meerdere personen komt en deze willen ook gebruik maken van het winterbuffet dan zijn de kosten € 17,50 per extra persoon. Ook graag deze aanmelden voor 31 oktober i.v.m het bestellen van het winterbuffet.

Aanmelden kan via e-mail bij:
mdevocht@taxidevocht.nl of info@korthaardemen.nl
met vermelding van: naam, leeftijd, niveau van de hond en tevens de naam van de voorjager.

Wil je meer informatie over dit gezellige evenement, dan kun je altijd contact opnemen met ons via bovengenoemd e-mailadres of op
06-51271486 of 06-10751869.

Voor een sfeerimpressie van voorgaande jaargangen kun je een kijkje nemen op onze website www.korthaardemen.nl.

We gaan er met z’n allen een gezellige dag van maken!

Fons en Marianne de Vocht